1 Mart 2008 Cumartesi

1 Sene önce Mart başı

Geçen sene Mart başı Zeya ne yapıyormuş. Eski yazı günü isteklerine ve o isteklerin bugünkü durumuna bir göz atalım. Bu arada bugün 1 Mart. Annem eskiden Martın birinde Mart içeri dert dışarı diye eski bir bardağı bahçeye çattt diye fırlatırdı. Bugünde yaptın mı anne? Biliyorum beni okuyorsun ses ver :):):)
Mart ayı içimize de dışımıza da baharı getirsin hm bir de bahar yağmurlarını :)
İsteklerimin bugünkü durumlarının kırmızı ile yazılmış halini aşağıda göreceksiniz.

ps: Mutfaktan tam 18 çift tuzluk biberlik çıktı beni geçen var mı?

5/3/2007 - İstekler Listesi
İstekler hiç bitmiyor ve ben bu listeye bayılıyorum.Kendi listelerimi bir kaç ay sonra okumayı daha çok seviyorum...

Kısa veya uzun fark etmez bir tatil (nereye olursa hiç farketmez)Yine istiyorum hep istiyorum. Bu dönem benim en yoğun dönemim yıllardır. ... Bahar da Floransa'ya gitmek(Tiramisulu dondurma)Gittim yedim geldim. Bu baharda gitmek fena olmaz ama :)... Dergide gördüğüm kıpkırmızı ayakkabılar(Kırmızı aşkım devam ediyor)Evdeki kırmızı ayakkabı sayısı 3 ... 5 kilo vermek(1 haftadır diyet yapanlara alkış) O beş kilo verildi yaşasınnnn ... sabahları kıyafet sıkıntısı çekmeyecek kadar alışveriş (çok çok çok) Hala kıyafet sıkıntısı var dolap tıka basa dolu :):):) ... Karda yürüyüş (Kar yağar mı????) Yaptım yaptım ... Kurabiye kokulu bir mutfak(Annemde yaşadığım için evim terk edildi mutfağım da) Bu aralar mutfağa düştüm neler neler yapıyorum bu istek de tamam. ... Vedat'ın yaklaşan doğum günü için süpriz hazırlamak (Ne yapsam ne yapsam???)Yeni bir doğum günü yeni bir süprizzzz.... Daha çok yazmak( pek üşengeçiz bu konuda oysa ne roman planlarım var) Hergün 1 saat yazıyorum yılbaşından beri oleyyyyyy. ... Karaoke yapmak(Cherden Strong Enough'ı bağıra bağıra söylemek) Hala bu istek devam ... Çilekli dondurma yemek (rejimdeyiz dedik ama) Bu isteğim geçmiş bitmiş. ... spora başlamak (hep diyorum hiç başlamıyorum çok çok ayıp) Power Plate ile 4 hafta bitti 5. hafta kaslarım süper ve en müthişi selülitler de gözle görülür azalma var. ... Kafamdaki projeleri gerçekleştirmek (neler yok ki kafamda keşke o enerji gelse) Projeler ilerliyor :):) ... tembellik yapmamak (çok uyumamak lazım) Sabahları erkenden kalkabilmek ama her zaman olmuyor. ... Lost 3. sezona geçmek( Vedatsız seyretmek yasak ama) Lost fırtınası bitti şimdi Clark'ın uçuşunu görmek var sırada. İSTİYORUM.

ps: Tam faldaki gibi bir hafta sonu geçti bitti. Şimdi de yoğun ama akıcı bir hafta istiyorum...

http://zeya.blogcu.com/2175719/

9 yorum:

Goksu dedi ki...

Aaaaa , ben bu bardak kirma olayini bilmiyordum, ne sevimli bir ananeymis:)

Bu sene guzel kis oldu sizden dinledigim kadariyla insallah cok da guzel bir bahar olur...


Dilekler ,istekler oldukca hayat guzel:)

laleninbahcesi dedi ki...

şimdi bardak kırma olayını okudum ya, bardağı atacak yer arıyorum. Karşı bahçeye fırlatsam bir şey diyen olur mu acaba:). Tüm isteklerin gönlünce olsun, bir çoğu da gerçekleşmiş zaten. Bizimkiler hala lost izlemeye devam ediyor. Ben se hiç ısınamadım nedense.Öptüm seni

zeya dedi ki...

Nalan &Lale abla;
Annem unutmuş bugün atmayı ben söyleyince aaa dedi kaldı. Kış güzel geçti darsı bahara ve yaza :)
Öpüyorum 2nizide :):):)

nergisce dedi ki...

sevgili zeya, hic tahmin etmemistim bir evden o kadar cok tuzluk cikacagini bu bir rekor...liste cok eglenceli, bir kacini kendi hayatimda bile buldum, güzel bir fikir. mutlu hafta sonlari... sevgiler

zeya dedi ki...

Sevgili nergisce;Bende tahmin etmemiştim bu kadar tuzluk çıkacağını evi istila etmişler resmen en kullanışlı 4 taneyi ayırdım diğerlerini yo ettim. 4 bile fazla di mi?

Cocukla Cocuk dedi ki...

bardak kırmayı ben de ilk kez duydum.
isteklerinin çoğunu nerdeyse tamamını gerçekleştirmişsin Zeya, ne kadar güzel.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Zeyam sen isteklerinin cok buyuk bir bolumunu gerceklestirmissin zaten :)) Tebrikler :))
Sana akici ve yogun bir hafta diliyorum :))

zeya dedi ki...

Sevgili çocukla çocuk;
ben listeleri bu yüzden seviyorum 1 yıl sonra üstleri çizilecek ne çok şey çıkıyor.

sevgili moonsun ;
yeni isteklere yol alabilirim demek ki. Sana da akıcı ve harika bir hafta diliyorum. bir de yeni projeni heyecanla bekliyorum.

MAVİANNE dedi ki...

selam,
bu liste iyi olmuş,
aslında denemeliyim
isteklerim ve yapılanlar
sevgiler