29 Kasım 2007 Perşembe

Daldan dala


Koşa koşa bir hafta daha bitti. Bu hafta iş yerinde meşhur makarna partileri vardı. 80 kişilik makarna yaptık 2 kere. Çok keyifli 2 akşam geçirdik. Yukardaki resmi koyuyorum ki görün nelere rağmen hiç yılmadan çalışıyorum :):):) İso, Vedat ve abim resmi görünce seni dövecekleeeer :):)

Yarın abimin doğum günü. Buradan bir mutlu yıllar diyeyim yarın nasılsa kutlamalara katılacağım. Kendisini İngiltere'ye gittiğimden beri görmedim. Hem de üst katımda oturuyor. Bunu okuyunca aşağıya koşabilir :):)

Bu arada sessiz okuyucularım var. Bunlardan biri abim. Hiç bir yorum yazmıyor. Biri de Kagan. İnsan bir satır yazar. Geçen gün Kagan'ın ödevi için poz verdim. Çocukcağızın 30 kişinin resmini çekmesi lazımdı. Bizim bakkala sormuş yok ben istemem demiş. Ne sandı acaba?

Çok daldan dala bir yazı oldu. Tıpkı kafamın içindeki düşünceler gibi.

Hafta sonunu bekliyorum Smalville seyredip bol bol uyumak için...

Zeya geçen sene abisinin doğum gününde ne yazmış?
http://zeya.blogcu.com/1427201/

9 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevgili Zeya, abinin dogum gununu kutlayayim once, nice nice senelere diyeyim :)) Fotografi gorunce bi an korktum, sonunda makarna partisi varmis neyseki :)) Bir de su sessiz okuyucular yok mu, nasil da merak ediyorum cogu zaman kim olduklarini, iki satircik yazsalar yeter di mi Zeyam :)) Sevgiyle kal :))

laleninbahcesi dedi ki...

önce abinin doğum gününü kutluyorum, tüm sevdikleriyle nice muylu yıllar. Sen yinede o bıçaklı adamdan uzak dur, bakışlarını beğenmedim:)). Akşam Zuz la konuştuk. Nalan bir Beyoğlu yapalım diyor. Bayram dışında bir gün belirleyelim şimdiden de kimse program yapmasın. Öptüm seni
not. kağan söyleseydi, o otuz kişil.k pozda bir kaç kişinin yerini tutabilirdim

Tanya's dedi ki...

Zeyacım..yazı varya süper..daldan dala..cok konu..bayılıyorum..partiler şahane ama insan bir haber eder..iki adım ötedeyim galiba.

Abiye nice mutlu senelere..

Bıcaktan uzak dur.

Benim Hayatim dedi ki...

Vay bakkal amca vay :)

Abişinle birlikte Nice mutlu senelere!

Sebnem'den dedi ki...

HAPPY BIRTHDAY ABIIIII...
SEN YAZINCA DALDAN DALA OLMUYOR ZEYA..

Cocukla Cocuk dedi ki...

bakkal amca kasmış kendini,
abiye mutlu seneler!

Goksu dedi ki...

Simdi Asci (asci miydi, ahci miydi?:)arkadas, makarna pisirirken bu kadar siniri oluyorsa , kimbilir buryani pisirirken ne oluyordur...:)

Abiciginin dogum gunu kutlu olsun.Bu ara hayat hizin gercekten cok yuksek, allah kolaylik versin.Alahtan gunler dolu dolu geciyor.

Cocuklara ne guzel odevler veriyorlar ya, bizim donem odevleri ne sikici olurdu, Meydan lorousse'dan yazi yazardik mutemadiyen...:)

Bu arada , sanki bir yazinda bir suprizim var belki demistim, bak unutmadim.Onu da ben Istanbul'a gelince ickinin etkisi ile soylersin belki , hihiihii:))

nurdan dedi ki...

zeyacm görüşemedik bu hafta..aslında buluşalım diyecektim..ama bu hafta benim için de süper hızlı geçti...muhtemelen sen aradığındametrodaydım cebim kapalıydı...bu arada cep kardeşi de olduk biz...yeni telimi çok sevdim...tavsiyen için tekrar tşk.ler...
ağbinin doğum günü kutlu olsun..her nekadar tanışamadıysak da artık yani sanırım artık bizi tanıyordur yorumlardan...
kızkardeşini çok seviyorum zeyanın ağbisi :))
nalanım zeyanın süprizini buluşur buluşmaz bende soracaktım..benim gibi sende unutmamışsın :)
çoook öperim canım...mutlu haftasonları diliyorum sana...

Adsız dedi ki...

Nice senelere abişine canım benim :) Yaw bu amca caddede falansa gidelim ne sandıysa artık kıl insanlar iyice çoğaldı ayol :)

Abin kendi pastasını kendi yapar artık takmış aşcı şapkasını :)

Kaganın ödevi ne ayol fotoğrafçılık falan mı okuyor çaktırmadan çekse olmaz mı :)