2 Ekim 2007 Salı

Zeya 2 yaşında

2 yıl önce 30 yaşıma girmeme 3 ay kala bir akşam evde internet dünyasına dalmışken bloglara rastladım. Ne olduğunu anlamadan kendime Zeya blogunu açtım. Amacım doğum günüme kadar her gün hiç yapmadığım bir şeyi yapıp buraya yazmaktı. Okuyucu olarak sadece kendimi ayarlamıştım. Bir kaç gün ilk defa kırmızı oje sürdüm, saçıma postişimsi bişey taktım, kendime çiçek gönderdim derken yapacak bişey bulamadım. Sonra diğerlerinin bloglarıyla karşılaştım. Neden ben de yazmayayım dedim. İlk yazılarımı sildim ve yazmaya başladım.En büyük korkum diğerlerinin benim içimde olan biteni öğrenmesiyken 2 yılda çok açıldım. Sanki evde defterime yazıyormuşum gibi hayatımı paylaşmaya başladım burada. Hiç tanımadığım insanlar da okudu, tanıdıklarım da,ailem de, az da olsa sevgilim de . (bu bir sitemdir) ve Zeya blogum 2 yaşına girdi.
Yazmaya olan ilgim başka dünyaları tanımayla karıştı ve bloglar hayatımın büyük bir kısmını almaya başladı. 2 sene önce bana böyle birşey deselerdi kesinlikle dalga geçerdim.
Burada harika insanlar tanıdım, hiç yüzünü görmediğim, görünce 40 yıldır tanıyormuş hissettiğim dostlar edindim. Burasının büyülü olduğunu gördüm.
Daha çok şey paylaşacağız bundan eminim. İyi ki blogcu olmuşum ben...
Zeya 1 yaşında ne yazmış?
Zeya kendini anlat sobesinde ne anlatmış?


ps: Nalan sobe ödevini yapacağım pek yakında

16 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Nice nice mutlu senelere Zeya...
Tabii ki paylasacagiz Sevgili Zeya, bu blog dunyasi cok sey katiyor insana, senin gibi guzel, kompleksiz, dost canlisi pek cok insanla karsilastim en basinda:) Canim cigerim dedigim dostlarimla bu kadar sey paylasmamisimdir komplekssiz bir sekilde, emin ol...
Basta ben de korka korka yazdim herseyi, cogu zaman yazamadim... ama artik icimden geldigi gibi yaziyorum... Kendimi ne kadar acarsam, bana o kadar cok sey kattigini gordum yazdiklarimin :))
Sen hep yaz Zeya, seni okumaktan keyif aliyorum, nice nice senelere sana blogunla birlikte :))

Cocukla Cocuk dedi ki...

Nice yıllara Zeya, zevkle okuyoruz seni...

Adsız dedi ki...

Senin yerin bende apayrı biliyorsun. Uçuç böceğim meleğim, kokoşların gülü :) Nice 200 senelere... Baston elimizde gezicez caddede kızım ben kırmızı rujumu taşırıcam ellerim titriycek, sen sileceksin. Senin kafanda koca şapka olacak, ama Almanya'dan dayım getirdi tüylü olanlardan değil he :)

Seni seviyorum Edi'N

Goksu dedi ki...

Ben de iki sene once 3 ekim'de yazmaya baslamisim.Hep yapmak istedigim internet sayfasini blogcunun yaptigini gorunce cok sevinmistim ve hemen yazmaya koyulmustum.Dusunuyorum da iki yil icinde ne kadar cok sey degisti ve guzellesti.

En onemlisi sizlerle tanistim,hele uzakta yasarken blogcunun degeri baska oluyor.Insan kendini hala evinde gibi hissediyor.

Yeni yasin kutlu olsun, niye yeni yillara ve yeniliklere birlikte adim atmak dilegiyle:)

Haa hersey icin cok cok tesekkur ederim:)

berfin dedi ki...

merhaba zeya:))2. yaşın kutlu olsun.umarım bizde görebiliriz o günleri:))bencede blog yazmanın en tatlı ve karlı yanı dost edinmek..benimde yağtığım herşeyden önce yazdıklarıyla kendime yakın bulduğum kişileri takip edip,arkadaş olmaya çalışmak:))senide takip etmeye başladım:))nice yıllara..görüşelim:))

Adsız dedi ki...

daha nıce yıllar zeya ya:)

Adsız dedi ki...

daha nıce yıllar zeya ya:)

Sebnem'den dedi ki...

Zeyacığım,güzel yazılarını umarım uzuuuuun seneler hep beraber okuruz.Nice yaşlara:)

nurdan dedi ki...

güzel yıllara zeyacım..gönül gönüle olalım hep...
seninle aynı endişeleri bende taşıyordum...
ilişkime arkadaşlığıma yansıyacak dedim..ailemden yana hiç tedirginlik duymadım..hatta kimse okumuyor beni diye sitem ederim arada..:))
beni gizli gizli okuyup okumuyormuş taklidi yapan da var etrafımda...
valla önemli olan doğallık..onu sana ,zeyaya,bliyaale sarıldığım ve zamanla sarılacağım tüm blogcu arkadaşlarımda heran hissediyorum ve hissedeceğim...
c.tesi özsütten bir dilim pasta yiyelim o zaman..hımm..??...:))
öptm kocaman

laleninbahcesi dedi ki...

daha nice güzel yıllara , birlikteliklere ve paylaşımlara. Burada olduğun için bize kattıkların ve bizimle paylaştığın her şey için sana teşekkürler. Keşke havai fişekler patlatabilseydim blogda . Öptüm seni

Tatli Hatiralar dedi ki...

ne guzel boyle 2 yili doldurmussun :)) yazmak, icindekini paylasmak seni anlayanlarla cidden cok guzel bisi .. ama yazmada sebat gosterebilmek de bir meziyet :) ben biraz gel git ruhlu bi insan oldugum icin arada dalip cikiyorum derinlere karabatak gibi :P :} yine de sizlerle kol ucusunda daha nice nice guzel senelere ;)) sevgilerimle :)

laleninbahcesi dedi ki...

artıkın laleninbahcesi de blogspotta ınının ınının ınının
http://laleninbahcesi.blogspot.com/
ana ne resim ekleyebildim ne arkadaş listesi oluşturabiliyorum. Ben burayı becerirsem elimden artık hiç bir iş kurtulamaz demektir. Şimdi aynı yorumu Nalana da coppy yapıyorumm.

Cocukla Cocuk dedi ki...

yeni yaşında bir sobe de bizden olsun :)))

Adsız dedi ki...

İyiki doğdun,
Nice yıllara,
Blogcu olmak süper,
harika dostlarımız oldu,
sesini duymadan, yüzünü görmeden sevdiğimiz,
Sevgiler sana

Adsız dedi ki...

Nice yıllaraaaa :))))
bizimle hayatını paylaştığın için bizim hayatımızı paylaştığın için yer yer destek olduğun için ( ki ingilizce konusunda ciddi destek veren bana kimse olmamıştı ) Bize renk kattığın için çok teşekkürler :)))

Ps: bir ingilizce seti aldım sana mail atacağım :)

öptümmmmmmmmmmmmm.........

Adsız dedi ki...

Bizim tatlı Uğurböcüğümüz
İyi ki blogcu olmuşsun da birlikte burada ne güzel düşünceler, anlar paylaşmışız. Vallahi Zeya bizim evde konuşulan gerçek insanlardan biri oldu.
Nurdan keza öyle..
Burası gerçekten de büyülü bir yer.Birbirimizi tanımasakta hayatlarımıza dokunuyoruz. Nice yıllara Zeyamız!