25 Ekim 2008 Cumartesi

Sansür

Ben kendimi iş hayatına vermişken buralarda neler olmuş neler. Dün türlü toplantıları atlatıp üzerine 3 saat trafik çekip eve geldim ki bütün ev halkı merakla beni arıyor sen ne yaptın diye.
Blogunda ne yazıyor falan dediklerinde ilk aklıma gelen birinin blogumu hackleyip hakkımda atıp tuttuğu oldu aslında. Sonra bilgisayarı açıp kararla karşılaştım.
Herkese tek tek bir ben değil servis sağlayıcısı açıklaması yaptım. Şimdi kara kara nereye taşınacağımı düşünüyorum. Aslında uzun zamandır bir toptan değişim vardı aklımda artık kiracılıktan çıkıp kendi evime taşınmak gibi belki onun zamanı gelmiştir.
Yada eski evim blogcum beni bekler. Bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz kararımı.Sizi de çeşitli kanallardan haberdar ederim.

Bu arada alttaki yorumlara cevap yazmadım ama sevgili Selin Mambo butik Şaşkınbakkal Marks & Spencer'in sokağından içeri girince solda. Kazım Kulan çarşısının yan kısmında.

4 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

yav zeya bize kim sansür koyabilir. Ben blogcuya takılıyorum. Ecenin verdiği linke yorum bile yazamadım niyeyse. Ama biraz daha karıştırayım orayıda çözerim bilirsin. hadi çok öptüm

Adsız dedi ki...

arkadaşlar http://www.gizlen.net/ her yere girebilirsiniz bu site sayesinde. ben blogumda yazdım http://www.gizlen.net/ e girin http://craftwoman.blogspot.com/ yazın ilk yazımda izah ettim rahatça gezinin

laleninbahcesi dedi ki...

Biz geldiiikk(Gamze-Lale)Bloğumuz açılmış tekrar hadi hayırlı olsun:)

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.