24 Eylül 2008 Çarşamba

Hayallerim

Nalan çocukluk hayallerini yazdı. Ben uzun süre düşündüm çocukluk hayallerim neydi diye. işte hatırladıklarım...

1) Bu karga sesime rağmen kendimi bilmezlikle ünlü bir şarkıcı olmayı hayal ederdim. Odamda aynanın karşısında içimden şarkılar söyleyerek konserler verirdim.

2) Sabah kalkınca sivilcelerimin yok olmasını hayal ederdim. Her gece bu umutla yatardım. Neydi öyle yüzümde boynumda. Biraz iz kalsa da iyi kurtuldum. Bu hayale çek atabiliriz.

3) Ünlü bir yazar olmayı hayal ederdim hala ediyorum :):) Bunun için çalışmalar sürüyor ama yeterince cesaret yok sanırım...

4)Bizim bahçede evlenmeyi hayal ederdim. Tenis kortunda düğün.Şimdi bu hayalimi gerçekleştirsem otoparkta düğün olur olsa olsa :(:(

5) Teraslı bir ev ve kocaman bir yemek masası hayal ederdim. Ortaköyde teraslı ev krizim vardı. Ortaköy geçti ama teras isteği hala sürüyor.

6)Bizim evin deniz kenarına taşınmasını hayal ederdim. Bunu da sabah kalkınca olsun isteği idi. Hatta bir gece rüyamda görmüştüm bahçe Venedik gibiydi. Masmavi denizdi her taraf.

7) Guluveri okuduktan sonraydı sanırım miniklerden oluşan bir halkım olduğunu ve bizim banyo küvetinde yaşadıklarını hayal ederdim. Milletin hayal arkadaşı varken benim halkım varmış ohaaa. Sanırım sıcak su bitene kadar banyoda kalmamın ve abimin deyimiyle zıbanın köpeği gibi titreyerek morarmamın sebebi halkıma seslenişlerdi.

Evet evet incelenmeye çocukluğumdan başlanmalı. Durumum o zamandan vahimmiş benim ...

17 yorum:

Adsız dedi ki...

6 ve 7 süper bu aradaotopark durumu içler acısı. Ayrıca yazmaya devam umut var sende pes etme canım.

Goksu dedi ki...

Ay dur gulmemi durduramiyorum:)))Of ya , su halk olayi kopardi beni!Icinde nasil biri var senin:)Supersin!Simdi sen deyince aklima geldi, benimde dansoz olma hayalim vardi.Yahyali'nin sogusunda ic camasirlarimla dans ederdim.Annem delirirdi "zature olacaksin!" diye.Offf , evet ya, o zamandan belliymis durumumun vehameti ...(Haaa bu arada HIC dansedemem:)

Rüzgar dedi ki...

Deniz kenarında ev hayali ve minik insanlardan oluşmuş halk koparttı beni :)) Yazar olma konusunda hayalden gerçeğe dönüşebilir, neden olmasın :)

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Yaa bende şarkı söylemek isterdim. Ama annemin aman kızım evlenmeden kimsenin yanında şarkı söyleme demesinden olayın vahimliği anlaşılıyor.

Bende teras isterim ama denize karşı olsun ki sen terasa çıkınca 40 göz sana dönmesin, şöyle arada bir güneşlenebilesin ya da arkadaşlarınla oturduğunda çevre halkını galeyana getirmeyeyim.

Benim çek atabildiğim hayalim var mı acaba, sanırım yok çünkü çok ütopik hayaller kurduğum için pek olmalarıda mümkün gözükmüyor. Trafikle boğuşmadan işe gitmek, denizin dibinde ev ve kaybolmayan sakız :)

MAVİANNE dedi ki...

minik halk hayali çok yaratıcıymış
masallar yazabilirsin
çocuklar için
hayal kurmayan çocuk ve insan olur mu?
bence hayallerin devam ettiği sürece hayat enerjin devam eder

hayallerini gerçekleştirmen umudumla...

sevgiler

laleninbahcesi dedi ki...

Zeyaa , seni tanımadan önce tenis kortunu tanımıştım hehehe. Gerçekten de orada süper bir düğün olurdu. Seni okuyunca hatırladım Gulliver ile ilgili benim de hayallerim vardı ama o kadar geride ki hatırlayamadım:). Ama yazar olmak konusunda aynıyız :)). Bu gün bende yazacağım hayallerimi ama önce gidip bizim şaşkın eczacıyı haklamam gerek. Öptüm seni

zeya dedi ki...

Craft Woman;
otoparkı hiç sorma :):):)

zeya dedi ki...

Nalan
cidden bu halk konusuna eğilmek lazım. heheh hatırlayınca çok güldüm. Ben onları ne sellerden ne fırtınalardan kurtardım bilsen hehehhe

zeya dedi ki...

Rüzgar;

Evet neden olmasın di mi harekete geçmek lazım :)

zeya dedi ki...

Ben ona resmen aşığım
Binbir gecedeki gibi bir yalı olsa olmaz mı? benim olmasa da olur mesela sizin olsa arada ziyarete gelsek suya karşı otursak :):):)

zeya dedi ki...

Mavianne;

Hayal kurmanın sonu yok tabii :)
Sevgiler

zeya dedi ki...

Lale abla;
ne tesedüf di mi? Valla çok güzel olurdu tenis kortu ama kısmet değilmiş :):)

Eczacı ne yaptı?

Öpüyorum

Tanya's dedi ki...

Zeyacım,

Şu yaşımda banyoda böğüre böğüre şarkı söylüyorum..hani belki biri duyarda elimden tutar diye..ne var ki?

hayalsiz olmuyor..

zeya dedi ki...

Tanya;

evet ya banyoda keşfedilebilirsin neden olmasın :):):)

velinkam dedi ki...

Haahhh haaaaa yaaa insan nasıl halkının olduğunu hayal eder :)) hatta şu an etrafımdakilere de anlattım beraber gülüyoruz :))) süpersin haseki sultan eğiliyorum önünde :))

Adsız dedi ki...

hayal kurmak çok güzel. ne olusa olsun.

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.