8 Aralık 2007 Cumartesi

İyi ki Doğdum !!

Yarın benim doğum günüm. Kutlamalar kahvaltı ile başlayacağı için yarın yazmaya vaktim olmaz. Neyseki derbi Fenerbahçenin lehine bitti, Vedat ağzı kulaklarında teşrif etti.
Mutluluk yürümüş gitmiş.
Her doğum günümde tam doğum saatim Edide arardı beni sabah 9:30'da. Yokluğunu ne çok hissediyorum. Bu sene doğum günüm türlü törenlerle kutlanmaya başladı bile. Yarın akşama kadar devam edecek. Bu sene 40 gün 40 gece durumu var. Geçen sene İspanya'da olduğum için pek kutlayamamıştık cümbür cemaat bu sene acısı çıkacak sanırım.
Annem kestaneli pastayı yaptı 33 senedir bir tek geçen sene ben yokum diye yapmamıştı. İlkokul arkadaşlarım bile hatırlıyor annemin meşhur pastasını.
33 yaş en güzel yaşmış. Bende bunu hissediyorum. en mutlu en huzurlu ve en güzel halimi yaşıyorum bu aralar. Vedat'ın derbisini beklerken içtiğim şarabında etisi var sanırım bu satırlarda :)
Kenan Doğulu'nun rüzgar şarkısı uyuyor en çok bu günüme.
Her yaşın bir güzelliği var
En güzel çağımdayım !!

Doğum günü detaylarımı yazacağım bir de okuduğum kitaplar var yazılmayı bekleyen. Ama şimdilik en seksi yaşa girmenin keyfini çıkartacağım. Hadi hepberaber 33 diyelim :):)

13 yorum:

Adsız dedi ki...

3 de 3 sen daha Vedat'cığının ve benim bebeğimsin. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım kocanacak pencerene. :)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevgili Zeyam, nice nice senelere, iyiki dogdun :)) Hayat kisa, iyi yasa diyorum sana :)) Kucak dolusu sevgiler gonderiyorum:) Bu arada ben kestaneli pasta yememistim hic, hmmm :)

Goksu dedi ki...

Yeni yasin kutlu olsun Zeya'cim.Bu aralar hayatin cok hizli okuyabildigim kadariyla ama sen bunu cok hos bir sekilde algiliyorsun ve geminin dalgalarin arasidan suzulmesi gibi suzuluyorsun.Ne mutlu sana!:)

Valla bana deseler ki , hangi yasa geri donmek istersin, hic birine geri donmem , en guzeli suanda bulundugum yas cunku bir suru guzel sey biriktirdim bu yasa gelene kadar cebimde,annenin he kastaneli pasta yapmasi gibi:)

Adsız dedi ki...

hey sexy lady, yeni yaşın kutlu olsun.Kendi 33 yaşımı hatırlamaya çalıştım.Körfez krizine, haliyle bizimde krizli bir dönemimize denk gelmiş.Kestaneli pastaya bayılırım. Ama annenin reçetesini de öğrenmek isterim doğrusu. Öğren ve yaz bize. Vedatı da kutluyorum ama, seninle birlikte olduğu için. FB den dolayı değil. Yensek de yenilsek de sonuna kadar GS.liyiz. Öptüm seni

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Mutlu yıllar dilerim.Pastanın resminide unutma sakın,umarım beğenirsin....Sevgiler...

Adsız dedi ki...

bence de iyi ki doğmuşsun zaten senni bir yay olduğunu sayfana girer girmez beni çağıran kırmızı ayakkabılarından anlamalıydım
burçdaşım nice mutlu yıllaraaaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

Canım Uğurum benim.
İyiki doğdun,Ailemize ışık oldun,armağan oldun.Doğum günün kutlu olsun.Hep sağlıklı,mutlu ol.
Seni çok seviyorum.

Adsız dedi ki...

Sevgili küçük Uğur.Elimize doğdun,ne çabuk büyüdün.Doğum günü partin çok güzeldi.Seneye de isteriz.Çok yaşa,çok yaşa.
Tuntiş

Cocukla Cocuk dedi ki...

doğum günün kutlu olsun nice yaşlar diliyoruz,...kutlama detaylarıyla birlikte fotografları da bekliyoruz, özellikle de pastanın sevgiler:))

Tanya's dedi ki...

Zeyaaa

iyiki doğdun..bak ne güzel bir kadın oldun...( Burası melodi olarak söylenecek. Nil'den)

velinkam dedi ki...

merabaaaaaaa.feysbuktan kutladim dogum gununu ama burdan da tekrar kutlayayim mutluu yillaarrr seksi yasindaa :)) benim de bu seksi yasima aylar kaldi :)) sen arada sarap icip al bilgisayari eline ben bu cakirkeyif yazidan cok hoslandim :))

dreambyduru dedi ki...

mutlu mutlu musmutlu yıllara, nice yaşlara...

MAVİANNE dedi ki...

NİCE YILLARA
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN
herşey gönlünce olsun
33 yaşının tüm güzelliklerini yaşamanı diliyorum :))