30 Aralık 2007 Pazar

Boncuk Toplantısı

Herşey Nalan'ın taa Dubailerden şimdi İstanbul'da fasılda olmak vardı demesiyle başladı. Taa aylar önceden herkes 29 Aralık'ı defterine yazdı. Ve sonunda AKM'nin önünde buluşuldu. Peripeti'de fal muhabetinden sonra Boncuk'a doğru yol aldık. Laleninbahçesi, Nurdanacar, Desertwind ve ben Boncuk'ta Zuz ile buluştuk.
Çok keyifli bir gece geçirdik. Blog dedikoduları, eski anılar falan derken çalgı çengi takımı geldi. Onlar çalmaya başlayınca yan masadan bir çocuk kendini ortaya attı valla utandım kız olarak ne oynamadır o öyle. Resmen şov yaptı. Bizim masadan kimse performans göstermedi adamdan sonra :):)Ben makinemi evde unuttuğum için gecenin resimlerini Nalan ve Nurdan'da göreceksiniz.
Ne çok şey konuştuk birkaç saatte neler paylaştık. Ne şoklar yaşadım, Lale abla'nın 26 yıllık evliliğine özendik masaca.Nalan'a gitme planları yaptık. Nalan bir ara o dönerken aynı uçağa bineceğiz diye korkmuş bile olabilir :):):) Ebrucuk İstanbul'a gelemeyince telfonla ona da yetiştik. Ne güzel ne güzel diye diye eve döndüm.
Ben blog yazmanın hayatıma kattığı güzellikleri çok seviyorum. Belki de hiç tanışma şansım olmayan insanlarla tanışıyorum tanışmakla da kalmıyor normalde paylaşmadığım kadar çok şey paylaşıyorum.İşte bunu çok seviyorum...
Mutlu yıllar herkese !!

7 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Blogculugun en guzel yanı kazandığımız dostlar,...biz Kayseri'de oldugumuz için kaçırıyoruz bu toplantıları ahh...
yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sevgiler bizden

Adsız dedi ki...

öncelikle yeni sayfana eve gelr gelmez uğradım dün akşam :)
bugün geldim ve son değişiklikleri de gördüm :)yeni sayfan yeni senede hayırlı uğurlu olsun zeyam...
süper bi akşamdı...nalanla eve dönerken konuşmaya devam ettim..ve eve döndüğümde 3 gün beraber olsak hiç durmadan konuşma,gülme,kaynaşma rekoru kırardık biz bu grupla diye gülümsedim...lale abla ve zuzla tanışma şansım oldu ki içime doğduğu gibi şeker mi şeker tatlı mı tatlı oldukları görüşmeyle teyyit edildi :)
kısacası ben blogcuyu,sizleri çooooookkkk seviyorum...
kararlaştırdığımız her bişeyi yapalım yakın gelecekte...dubaiye gitme planını da tabi :)
ben bugün yoğundum...
yazımı yeni yılın ilk gününde ekleme düşüncem var..inşallah...
hepinie...hepimize mutlu mutlu bol kahkahalı sağlıkla dolu güzel bir yıl diliyorum....
sevgiyle...
p.s.
eve dönünce hediyelerimi yatağa yayıp bi güzel sevdim...
ayrıca teşekküler :)

NURDAN

laleninbahcesi dedi ki...

Nurdan ne güzel yazmış, gerçekten de çok güzeldi, süpperdi, süpper. Evet bu gruptan iş çıkar bence de. Kıs gerçekten de adam neydi öyle yav.Kendini nası attı öyle ortaya . Dansın mektebinimi okumuş hehehe. Yeni programda buluşmak üzere. Öptümm

zeya dedi ki...

Sevgili Çocukla çocuklar;
Biz bu grup Kayseriye mantı yemeğe geliriz siz hiç merak etmeyin :)

Nurdan ne güzel yazmışsın :) harika bir geceydi. Valla bitmez konuşacaklarımız hiç, neler neler konuştuk :)

Lale Abla o adam o biçimdi bence :):) Ebru gelsin toparlanalım yine. Öpüyorum :)

Ebru dedi ki...

Yaaa ben de cok istiyorum sizlerle görüşmeyi. O gün tesadüfen aradım zeya yı ama o kadarcık selamlaşma bile çok hoşuma gitti. Bİr dahaki sefere ben de varım.

Goksu dedi ki...

Eve doner donmezsımdı havaalanındayım:) fotografları koyacagım ve sıze de gonderecegım.

Bu blog bulusmalarında bır sanıye "burada ne ısım var benım "olmuyorum...sankı yıllardır tanısıyormusuz gıbı.Gecenın ılerleyen saatlerınde masaya dusen bomba haber ıle de gecemız renklendı.Sonra bana soyledıgın "daha once bılseydınş ayrılamazdın" lafı cok hosuma gıttı...ne yalan soyleyımş haklısın...

zeya dedi ki...

Ebru;
Bİr daha ki sefere hep beraber buluşuruz :):)

Nalan yaa cidden masaya bomba gibi düştü :):) Herşey tam zamanında oluyor aslında keşke bunu hep fark etsek. İyi yolculuklar !!