8 Ekim 2007 Pazartesi

Süprizzzz

Fuarda topladığım kart vizitleri yığmış yerleştirirken içeriye beni arayan iki öğrenci girdi. Unuttuğum bir randevu mu diye
düşünürken bugüne kadar neler yaptınız Türkiye’de sorusuna blog yazıyoruz biz dediler. Aslı ve Şebnem sürpriz yapıp bana gelmişler. Hep baskın yapacaklarını söylüyorlardı ama bugün hiç beklemiyordum. Çoook sevindim.

Şebnem eski bayramların tebrik kartı alışkanlığını yeniden canlandırdı. Bana harika bir kart yazmışlar. Bir de Uğurböceği yanar döner bir çakmak hediye getirmişler. Süper tatlılar. Ben sigara içmesem de Vedat bu işe çok sevinecek. Ofiste çakmağımla geziyorum, sigara içen olursa bana haber versin diye. Sanırım bu atraksiyona daha fazla dayanamadılar tuvalette benden gizli sigara içmeye başladılar.

5 dakika içinde benim şokuma rağmen bir çok şey konuştuk. Ben gözlerimi kocaman açmış suratlarına bakıyordum çünkü. Atlar, at yarışları, çalışmamak, Ebrucuk … İkisi de fıstık gibiler tam beklediğim gibi. Bu bloglarda tanıştığım herkes içini dışını bir yazıyor ki karşılaştığım zaman hiç şaşırmıyorum.

Onlar gittikten sonra ofistekilerin meraklı sorularıyla baş başa kaldım. Blog yazdığımı bildikleri için anlattım ve herkes ne tatlı kızlar dedi. Aslı ve Şebnem çoook teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle çalışıyorum bugün. Birgün ayarlayalım en kısa zamanda buluşalım.
İyi ki blogcu olmuşum buna hergün biraz daha seviniyorum…

9 yorum:

nurdan dedi ki...

:)ne güzel süpriz yapmışlar..bende aslı ve şebnemi çok merak ediyorum..şöyle afilli bir toplantı yapsak....süper olur...
p.s.
verdiğin hediye ve dileğin işe yaradı...:))
1az önce senle konuştuktan sonracebim çaldı veeee yarın saat 16.30da görüşmem var....ollleyyyy
bana uğur getirdin....:))
öperim çokça

Adsız dedi ki...

ne güzel oluyor değilmi.Helede sürpriz olunca. Yüzünü görmek isterdim bir de şu uğur böcekli çakmağı. Sevgiler sana.

Adsız dedi ki...

2 si benim de şekerlerim ne güzel ya valla bayram sonrası bizlerde toplansak hep beraber kuzum

Goksu dedi ki...

Boyle boyle kocaman bir aile mi oluyoruz ne?:)

Adsız dedi ki...

Blogcu olmanın ayrıcalığına ve tadına her geçen gün biraz daha varıyorum. Her yorum da her paylaşım da daha da bağlanıyorum bu ortama:)) Bu aralar Nalan'ın doğum günü sürprizini, senin buluşmalarını keza Ebru'nun öyle, okudukça yüzüm gülüyor "ayy ne güzel paylaşımların ortasındayım" düşüncesiyle huzur buluyorum. Yanımdakilerden daha yakın hissediyorum kendimi bazen bu ortama ve buna her geçen gün daha da şaşırıyorum. Böyle güzel insanlarla böyle güzel paylaşımlar içerisin de olmaktan mutluluk duyuyorum. Yorumun için de ayrıca teşekkür ederim:)) Görüşmek üzere...

Sebnem'den dedi ki...

ZEYACIĞIM...O KADAR MUTLU OLDUM Kİ YAZDIKLARIN İÇİN..İYİ Kİ TANIŞTIK..DEVAMINI DİLİYORUM EN KISA ZAMANDA.ÖPÜYORUM SENİ KOCAMAN.

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Ne güzel bir sürpriz olmuş çook özendim keşke bende gelebilseydim:)

Aslı Cin dedi ki...

Zeyaaaaaaaaaaa !

O gün çok keyifliydi bizim için. Orada iş saatinde seni çok tutmak istemedik ama aslında konuşacak ne çok şey vardı.

Öncelikle , o şakayı biraz uzatırdık ama asansörde gülme krizine girince kaldı. Çakmağın işe yaradığına sevindik, uç uç böcekli bir tek onu bulabildik çünkü. Bir de blog tuttuğunu ofistekilerin bildiğini düşündüğümüz için rahattık, umarım pot kırmadık.

Gerçekten şaşkınlığın görülmeye değerdi. En kısa zamanda görüşelim o da olmazsa, koşularda şapkamı alıp geliyorum ;)

velinkam dedi ki...

hih hiii ne güzel olmuş :)) bayılırım sürprizlere :))