24 Ekim 2007 Çarşamba

Şöför hariç herkes insin,Eda Suner ve Beşiktaş

Koş koş geçiyor günler yine. İçimde sürekli bir saat tiktak yapıyor. Olsun herşeye rağmen Çarşamba akşamı Lale ve Ebru ile Capitol'de buluştuk. Ebru'ya bu sefer panoromik şehir tutu attırmadan Capitol'ü bulduk. Öğrendi tabi o da yolu izi. Güzel güzel oturduk sohbet ettik daha da ederdik ki Capitol kapandı biz de Lale'nin ceviz ağacını görüp Ebru ile Bağdat Caddesindeki bayraklı kalabalığın ortasına düştük. Konvoya takıldık ve bir grubun ortasında kalakaldık. Bir ara birileri şöför hariç herkes insin diye bağırdığında Ebru kalabalığa karışacak diye çok korktum. Kornalarla konvoya destek verip evimize döndük.
Her blogcu buluşmasında birbirimizi biraz daha iyi tanıdığımızı fark ediyorum. Burada yazılamayanlar, satır araları derken taşlar yerine oturuyor. Sağlam dostluklar kuruluyor. Ebru İstanbul'da iş bulmalı başka yolu yok...

Bir de sonunda Eda Suner'le buluştuk. Eda'yı tanımayan var mı? Uzun zamandır ayarlamaya çalışıyorduk bu buluşmayı. Yazıları gibi sımsıcak birini buldum karşımda bir o kadar da çatlak. 1 saate 2 mekan bol dedikodu ve kahkahalar sığdırdık. Gelirken bana kedicikler ve bir albüm almış. Mırmır kedileri sevdiğimi hissetmiş. Yan masa yüzünden hediyelerimle pek ilgilenemesem de bayıldım. Eda be sen çarpardın kahveyi suratlarına :):)
Bu arada ilgililere duyrulur kanlı canlı bir Eda Suner var. Marketing harikası falan değil. Hatta bir yığın ortak arkadaşımız çıktı. Gerçek valla kendisi. Bir ekip gibi çalışıyor o ayrı :). Eda'nın çok daha güzel işler yapacağına eminim. Durun daha ben çok başını ağrıtacağım onun.

Not 1: Uzun bir aradan sonra ilk defa Vedat'ı soru yağmuruna tutmadan maç seyrettik. Beşiktaş taraftarı süperdi. Hayatımda ilk defa keşke maçta olsaydım dedim. Gittikçe Vedatlaşıyorum sanırım. Bu arada maçta merak ettiğim herşeyi aklımda tuttum Ebrucuk sana soracağım :):):) En büyük Beşiktaş !!!

Not 2: Bu yazının başlığı ancak bu olabilirdi :):):)

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bir dahaki buluşmaya bizde gelmek istiyoruuuuz :)
sevgiler!
(merve-gökçe-gizem-gülçin)

Adsız dedi ki...

Canım ya maç olayı beni de kasıyor ne sorduysam öğrenemedim hemde top peşinde neden koşar adamlar anlamam ki :)

Valla süper bir buluşmaydı ayrıca da kalp kalbe karşı tam yazımı yazdım sana haber vericem bir baktım sende yazmışsın bende güncelledim hemen ah canım benim ya.

merve-gökçe-gizem-gülçin valal süper olur bütün kızlar toplantık diye de çığırırız :)

http://www.edasuner.com/ben-cok-mutluyum-ya/

Goksu dedi ki...

Hihii:)Super ozetlemissin herseyi!Ebru Istnabul'da is bulsun bence de:)ben de su bulusmalara katilmak istiyorum, canli telefon baglantisi falan yapsak:)Her bulusmda da benim icinde bir demli cay icin!

Opuyom kocaman,

Nalan

Cocukla Cocuk dedi ki...

ne güzel anlatmışsınız buluşmayı Eda'da sende. İstanbul'da iş biz de isteriz...

velinkam dedi ki...

ha haa unutmuştum şöför hariç inin durumunu :)) bunu söyleyen çocukla gözgöze gelince ben de çok korktum :))
bir daha ki maça senin teknik bilgi sahibi yapıp öyle Vedatla buluşman lazım ki şaşırsın :)) maç harikaydı En Büyük Beşiktaşş :)))

öptümmm :))

berfin dedi ki...

Gerçektem süper bir buluşma olduğu burdanda belli zeya.Edanın olduğu yerde sakinlik olması ne mümkün.Kadının kanı kıpır kıpır akıyor:)) Keşkeleri çok sevmem ama keşke yanınızda olabilsem dedim.uzak arkadaşım çokkkk uzak.Siz bizim yerimizeda bol bol buluşun yahu:))

Adsız dedi ki...

Eda'ya keklerimi methetmişsin.Teşekkürler........

Adsız dedi ki...

Selam,
Sizin buluşmalarınıza imreniyorum,
Ben de orada olmak isterdim,
Harikasınız,
Güzel günler diliyorum

Adsız dedi ki...

yaaaaa ne güzel buluşuluyor böyle... ben uzaktayım ya kıskanıyorum ...