5 Ekim 2007 Cuma

Cuma Notları

Küçücük aftı bu kadar büyüttüğüm için herkesin dalga konusuyum.Tüm aft ilaçlarını kullanyorum. Mavi ilaç piyasadan kaldırılmış bir onu alamadım. Acısı biraz geçti. Bir ilaç var onu sürünce Ebrucuk'un deyimiyle gözlerim pörtlüyor.
Bugün annem bilgisayar kursuna başladı bir heyecanla. İlk günden bayağı birşeyler öğrenmişler. Bizle olmadı tabii bilgisyar öğretme işi. Kadının kafasını allak bullak ettik. Neyse pek yakında internete açılır, buralara kadar ulaşır.Şimdilik açsana şu sayfanı okuyayım şu konu hakkında yazmışsın öyle söylediler diyor. Sessiz sedasız beni okuyanlar arada bir ses verin. Mesela Kaan okuyorsun biliyorum arada yorum yaz bari :):) Abi sende ağzımdaki aftı buradan öğrendiğine içerleme benim hayatım burası oldu bile :):)
Yarın tüm gün fuarda olacağım. Eskiden fuarlar yararlı olurdu ama internet çıkalı fuardaki ilgili öğrenci sayısı azaldı. En azından bizim sektör için. Bir kısımda fuarlara hediyelik toplamaya geliyor. Bir keresinde bir adam CD vermedik diye kızmıştı. Bir kere de benim kalemimi almışlardı hediye sanıp.En koptuğum olay ise karşımda İngilizce konuşan çocuğa ben Türküm Türkçe konuş dediğimde abla ingilizce pratik yapmaya geldim ben okullarla ilgilenmiyorum demesiydi.
Bu aralar herşey çok yoğun ve hızlı. Biraz yavaşlamak istiyorum. Bayramı 4 gözle bekliyorum...

9 yorum:

Goksu dedi ki...

Bu ara hayatin gercekten bayagi hizli gidiyor ama olsun, enerjin hic dusmesin insallah:)

Anneni cok takdir ediyorum ve sayfa acar acmaz takipcisi olacagim:)

Bu arada ablam da benim hayatimi blogdan takip ediyor,hatta bugun bana "sizin genclige ciplak genclik deniyor , hayatinizi bloglarda acikca yazdiginiz icin" dedi.Ben memnunum valla:)

Haftasonun super gecsin:))

nurdan dedi ki...

:))
hediye olayına çok güldüm..banane bende istiyorum hediye..dikilcem karşına işte...:))
timsal hanıma sevgilerimi gönderiyorum..aman nazar değmesin...
banada şeffaflık konusunda takılıyorlar..halbuki yeterince yazıyorum da kendimi...
migrenim geçti çok iyiyim..hatta bomba gibiyim..
görüşeceğz ama yine de mucksss..

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ahh Zeya, ben de anneme ogretmeye calismistim ama cok cabuk sikildi, ama isi dusunce de suna bir bakalim da demiyor degil hani :)) Acaba ben de kurs icin ikna cabalarima baslasam mi:))
Aft'nin hafiflemesine cok sevindim. En kisa zamanda da tamamen gecmis olur insallah. Islerinde kolay gelsin:))

berfin dedi ki...

aft'ın bir aönce geçer umarım..ama bu aralar herkes bir yoğun ve yorgun sanırım..bayramı beklemeyen varmı ki zeya.açtık kollarımızı gele gel diye bağırıyoruz valla:)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

sende ıngilizce öğretmenısın heralde

velinkam dedi ki...

Aft hiç de hafife alınıp dalga konusu olacak birşey değil vallahi insanın bütün canı orda toplanıyor sanki umarım bir an önce geçer...
heh hee ben de ingilizce öğrenince pratik yapmak için fuarları gezeyim bari çok komik :))
taktir ettim anneni haddim olmayarak insan her yaşta herşeyi öğrenmeye istekli olmalı :) Süper :))

İyi haftasonları öptümmmmmmmmmmm.....

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Buaralar benimde sorunum aft.Umarım geçer bir an önce.Annenin bu azmide çok hoşuma gitti.Ayrıca şu hediye olayıda çok komikmiş.Eğlendim baya:)

Adsız dedi ki...

ama aft çok berbat bir şeydir. İnsan hiç bir şeyden zevk almaz. Bende kapıya gelen kuryelerin imzalamam için verdikleri kalemleri geri vermem . Annene kolay gelsin diyorum. Ne güzel yapmış. Ben kızların gözüne bakmaktan kurtuldum neyse artık çok şeyi kendim yapıyorum. ama buraya resim ekleme konusunda Gamze de yardım isteyeceğim birazdan. Öptüm seni

Goksu dedi ki...

hediyelerime baktikca gulumsuyorum:)cok tesekkur ederim, taaa ordan buraya elinizi uzatip elimi tuttugunuz icin:)