22 Ekim 2007 Pazartesi

ARTIK YETER

Bardağı taşıran son damla hiç gelmiyor. Daha ne bekleniyor? Şehitler oy verdikleri partiye, nereli olduklarına bakmadan bu vatan için ölüyorlar. 2 gün neyi bekleyeceğiz 2 dakika bekleyecek sabrımız yok artık.
Şimdi hepimizin sorumluluk alma zamanı, tek yürek tek bilek olma zamanı, sesimizi tek ses olarak daha gür çıkartma zamanı...

5 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

biz ne günler atlattık. Gidip o adamın kedisini bile alır geliriz. Akşam tv de kedi bile vermeyiz Türkiyeye diyordu ya. Öptüm seni.

Sebnem'den dedi ki...

ARTIK PİSLİKLERİ HALI ALTINA SÜPÜRMEYELİM...SİLKELİM ATALIM...BEN YÜREKLİYİM..VE BİZİM GİBİ ÇOK İNSAN OLDUĞUNA İNANIYORUM..KORKMAYALIM.SUSTUKÇA,CEVAP VERMEDİKÇE TEPEMİZE ÇIKTILAR..YÜREKLİ BİR BAŞKAN İSTİYORUM..BUNLARIN HESABINI SORACAK,DÖKÜLEN KANLARIN HESABINI SORACAK YÜREKLİ,GÖZÜPEK,ADALETLİ,HAKSIZIN YANINDA,LAİK BİR LİDER İSTİYORUM..
GİDİŞAT BÖYLE GİDERSE KORKARIM DAHA NİCE ŞEHİTLER VERECEĞİZ..ÇOK SİNİRLİYİM..YAPABİLDİĞİM TEK ŞEY AĞLAMAK..

Adsız dedi ki...

Bende çok üzgünüm :(

MINE dedi ki...

sevgili zeya,
o kadar uzun zamandır takip ediyorum ki blogunu.sessizce tabii.
ama bugun icimde kalmasın istiyorum yasadılarım.anlatmak -paylasmak- adına bu yazım.

bugun bursa da sehidimizin cenazesi kaldırıldı.(diger canlarımız gibi )
kısa bir süre de olsa orada olabildim.binlerce kisiyle birlikte.o yogun-katıksız acıya-gozyaslarına ortak olduk birlikte.
anlatmam mümkün degil o anki ve tabi ki suanki hislerimi,acımı, öfkemi...

ve hükümet,ülkemizin sözsahibi yöneticileri neler yapıyor ?amerika yı bekliyoruz - terbiyesiz talabaniyle gorusmeye gidiliyor, vs..
ne olacak-ne cevap verecekler bize diye bekliyoruz ümitsizce.
böyle cözüm olabilirmi ?
mümkünmü?
umutsuz -caresiz olmak istemiyorum ama ????

Tatli Hatiralar dedi ki...

Turkiye bu haysiyetsiz teroru bitirebilecek gucte bir millete sahip . Devletimizin de bu gucunun olduguna inaniyoruz. uc bes yuzyillik devlet degil, binlerce yilin Turkluk ve devlet gelenegi var. Bu millet evlatlarini uc bes capulcu oldursun diye yetistirmedigi gibi bu devlet de evlatlarina sahip cikacaktir . yani insaallah .. yani umuyoruz ... tum temennilerimiz ve inancimiz bu yonde .. sizlerin de arkasindayiz ( suan yaninizda degiliz maalesef). ama Milli suur buyusun buyusun, ve karanlik dusmanlarini kendi cukurlarinda bogsun, ins !