30 Eylül 2007 Pazar

www.tuttosuzeya.blogspot.com

Ben alışkanlıklarıma sımsıkı bağlı biriyim. Ama değiştirmek için çok çaba harcarım çünkü değişikliği çok severim. Yeni bloguma alışmak biraz zaman alacak ama Zeya blogu 2. yaşını yeni evinde kutlayacak.
Blogspotta hesap açarken zeya isminin yıllar önce alınmış hiç güncellenmeyen bir bloga ait olduğunu gördüm. Çok bozuldum. Gerçek ismimi kullanmayı düşündüm ama Zeya ismine çok alıştım.Zeyalı bir şey ararken bunu buldum.
TuttosuZeya yani Zeya hakkında herşey.
Bu aralar kendi evimde yapacağım değişikliklerin karar dönemi içersindeyim. Tadilat mı taşınmama mı aklım gidip geliyor. Annemin 98 yaşındaki halasının evini boyatıp yeni perdeler aldığını öğrenince bu işi uzatmamaya karar verdim.Bayram geçsin kolları sıvayacağım.
İyi Haftalar

12 yorum:

Adsız dedi ki...

bence çok doğru bir iş yapmışsın ve de herşeyi silmeden başarmışsın tebrik ederim :)
bu taşınma olayını benimde biran önce yapmam lazım ....Tadilat güzel fikir benim de İzmir e dönünce yapmak istediğim şeyler var ve ben de bu sefer ertelemek istemiyorum hele ki 98 lik halayı duyunca :) maşallah Allah uzuuuuuun ömürler versin :)
öptümmmm

Adsız dedi ki...

selam canım....
sanada hayırlı olsun zeyam...:))
çünkü,
önce sana uğradım...blogcu buluşmasını okudum..ne güzel bir his..buluşmalar,paylaşımlar derken yorum olayını birazdan yaparım deyip nalana gittim...aaa baktım taşınmış...yorum yazdım tam onayladım ki...sen de yorum yazmışsın..aynı anda aynı sayfadaydık yine....:))
hımm..zeya evde herhalde deyip telefona sarıldım...ve taşındığını-blogspota-öğrendim...ben çok sevdim bu sayfayı zeyam....
aa bi de bu haftasonu görüşemedik...ama mutlaka görüşelim...bi de ben sana zeya demekten dolayı çok mutluyum...farkındasındır..telde zeyacm diye konuşuyorum...:))
uzattım..taşınıyorsun..işin vardır...
öptm canım...
p.s.
benimde blogcudan ve gerçek hayatta da evden taşınmam gerek...
sonbahar taşınma yenilenme ayı olacak galiba...:))

laleninbahcesi dedi ki...

hayırlı olsun. Blogcudan bir bir taşınıyor herkes. Nalana da dedim hadi siz bir deneyin bakalım. Yeni isminide çok sevdim ama yıllar önce zeya ismini başka birinin almasıda ne ilginç değilmi. Öptüm seni

Sebnem'den dedi ki...

Zeyacığım yeni sayfan hayırlı olsun canım..
bak hepimiz buradayız yabancılık çekmezsin..
Ayrıca 98lik halayı canı gönülden kutluyorum...:))
Görüşmek üzere..

Goksu dedi ki...

Yasasin!Ilk komsum geldi bile:)

Sayfan super olmus , su arkadaslari ve arsivi nasil tasidigini banada gosterirsen cok sevinirim.

Desertwind ve Gunesinkizi isimlerini baskasi aldigi icin bende baska isimde blog acmak zorunda kaldim.Ama bunu da sevdim:)

Yeni baslangiclara!Haaa yeni yasinda kutlu olsun bu arada:)

Adsız dedi ki...

Taşınan taşınana yakında ben de taşınacağım sanırım :-)
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ZEYA'CIM!

Adsız dedi ki...

güle güle otur canım
blogcu can sıktı haklısın
bye

Adsız dedi ki...

Yahu nedir bu böyle taşınan taşınana.. Bıraktınız beni mahallede yalnız ...

Zeyam yeni ev hayırlı uurlu olsun...

Seni sımmsıkı kucaklıyorum

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevgili Zeya, hayirli olsun :)) Bizim icinde iyi oldu, sayfan cogu zaman acilmiyordu tikladigimda.. Umarim rahat edersin blogspot'ta :))

Cocukla Cocuk dedi ki...

Hayırlı olsun yeni yerin. Blogcu herksei çıldırttı sonunda herhalde. Yeni isimde güzel. Blog taşınmasının ardından bir de ev tadilatına giriştin mi tam olacak herhalde. Sabah sporlarını aksatmadan yapan biri için bunlar sorun olmasa gerek. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun canıma. Halaya maşallah ya bayıldım bende işte öyle olmak istiyorum :) Bu arada siten hakkında bir mail attım ona dönersen hemen RSS kaydını ve Bağlantını güncelleyeceğim birtanem. Yeni yaşını da buradan güzelce kutlarız inşallah şekercim.

devin dedi ki...

Hayırlı olsun Zeyacım.
Blogspot nispeten daha rahat herhalde. Ama aslında en iyisi kendi siteni kendin yapman. Ben artık öğrenmeye çok üşeniyorum ama siz gençsiniz öğrenirsiniz :)
Öpüyorum.