7 Haziran 2008 Cumartesi

Maçlar başladı...

Maç sezonu başladı. Vedat eğer hiç soru sormazsam benle maç seyredeceğini beyan etti. Soru sormadan maç zevki çıkmaz ki. Yediğimiz golün ofsite oluğunu anladım. Kendimi geliştiriyorum bu konuda sanırım.ah bir de sorularıma cevap alsam -kazım neden kazım kazım, neden tüm forma yakaları çapraz, otomotik kamera ne demek, kaç tane ana sponsor var -futbol profesörü olurum.
Cadde de bir ana sponsor faciası daha yaşıyoruz. Coca Cola her direğe bir kolon yerleştirip saatte bir yayına başlıyor. Başladığı anda değil telefon konuşmak karşımda oturanı duymuyorum. Görüntü kirliliği diye tüm iş yerlerinin tabelaları kaldırıldı gürültü kirliliğine izin var. Bu tip aktivitelerin ilk anları güzel geliyor ama günde 1000 kere olunca insan ağlayacak hale geliyor.

Maçın sonucu pek parlak değil sanırım en iyisi sorularımı Çarşambaya saklayayım...

5 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

hehheehee gözlerimiz aydın olsun. Dün kocam aradı ta öğle saatin de anonsu verdi. Maç özel mönüsü istedi:)). Biraz birlikte izledim sona Hakan Şükürsüz çekilmiyo deyip , küçük ekran da BKM MUTFAĞA talim ettim.
ya blogda anlatmayı unuttum ama sana anlatayım, geçen gün tam vapurdan indim , birden iki genç önüme atladı pat diye kutu cola açıp elime tutuşturdular. Bir de baktım ki benimle aynı yönde yürüyen herkesin elinde cola var. Aynı reklam filmi gibiydik. Karşıdan gelenlerin şaşkın bakışları da ayrı bir komediydi. Bak böle bir reklam izlersen baş rolde ben vardım:)). Öptüüüm

Goksu dedi ki...

Itiraf ediyorum!Ben futbol konusunda aydan gelen gibiyim.Hic bir sey bilmiyorum.Hic de cekmiyor acik soylemek gerekirse.Bu bir ay , futbol konusunda sessizlik hakkini kullanayim.

Sen bu isin altindan girer , ustunden cikarsin bence;)

zeya dedi ki...

Lale Abla;
bir ay çekilir mi bu dert? maç sesine dayanma gücüm çok azaldı valla :):)
Kola deme bana coca cola müzikleri içimden içimden çalıyor valla :):):)

Nalan;
Sakın bunu bir daha yüksek sesle söyleme şöyle en fanatiğinden bir sevgili gelir bulur seni, hepsi beynine kazınır ofsiteı bile anlayacak seviyeye getirir seni sen anlamadan :):):)
Öpüyorummmm

Cocukla Cocuk dedi ki...

Futbola Nalan kadar o kadar uzağım ki,bnim soruların boyutu da farklı oluyor. Formanın rengi güzel olmuş gibi yorumlar yapabiliyorum maç ortasında. Çekilmezim yani.

zeya dedi ki...

Çocukla çocuk;
En çok o sorular sinirlendiriyor sevgilimi, futbolcunun saç kesimi, forma rengi hakkındakiler.Ben olayın magazinsel boyutundaymışım :):):)