10 Şubat 2008 Pazar

Rengarenk İstekler


Evde kullandığım yemek takımından sıkıldığımdan beri 2 kişilik takımlar alıyorum. Böylece 2 kişiden fazla olduğunda birbirinden değişik rengarenk sofralar kurabiliyorum. İnternette gezinirken yukardakilere rastladım ve bayıldım.
Hava buz gibi olsa da ben baharı özlüyorum.Havalar ısınınca, bahar gelince bir göl kenarında piknik yapmak istiyorum ve bunun içinde aşağıdakilerden biri ve kareli bir örtü şart.




7 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ayyy cok guzel bunlar :))

Ben de tum yemek takimimi kendim olusturdum iki renk ama benimkisi bu kadar renkli degil acikcasi :))
Bayildim hepsine :))

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Piknik için Ataşehir çıkışındaki Tema Parkını tavsiye ederim.Gölde var,ördek ve kaplumbağada....

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

sepekli piknik sepetleri çok hoş...

velinkam dedi ki...

Puanlı takımlara bayıldım çok sevimliler ...ben piknik yapmayı pek sevmem ama şu sepetleri görünce onlardan bir tane edinip piknik yapmak istiyorum :))

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok şeker bunlar..içim açıldı...sevgiler:)

zeya dedi ki...

Moonsun ben d eöyle oluşturma yemek takımlarını seviyorum. aslında Beyaz alma ve aksesuarlarla renklendirme düşüncem de var :)

Suzi;
Ben o parkı neden bilmiyorum. Hem de göl de mi var. Nerede?? Mutlaka piknik sepeti edinip giderim. Hemde heves yapıp bu soğukta Vedat'ı kolundan çeker giderim :):):)

Esra;
Çok güzel değil mi? Bir zamanlar mudo da satılıyordu hala var mı acaba?

Ebru;
Puanlı takımlara senin kırmızı rujun pek yakışır :):) Piknik neden sevmezsin bir daha ki buluşmaya içsel sebebini araştıralım.

Çocukla çocuk
Rengarenk haftaya başlamak iyi geldi bana da :) Uğurböcekli pasta bitti mi? Güzel miydi??

laleninbahcesi dedi ki...

zeyacım , kıra kıra ben zaten yoplama bir takım yaptım:)). Her takımdan bir iki parça kaldı . Ne olcak bu hallerim bilmem. Acilen yemek takımına ihtiyacım var. Şöyle milyon parçalı olanlardan ki hemen bitmesinler. Puanlı takımlara bittim. Suzinin dediği parkı bende bilmiyorum. Kocamın tüm akrabayı talukatı Ataşehirde oturur halbu ki. ben de bula bula en yakın gölü sana Abant ta bulmuştum hihii. Öptüm seni