11 Şubat 2008 Pazartesi

Pazartesi notları

Geceleri uyumak bilmiyorum hele dün gece inat edip ışıkları kapatıp yatağa girdiğim halde saatlerce uyuyamadım. Düşünceler üşüştü durdu. Neler düşündüm neler. Sabah ruh gibi kalkıp önce powerplate'e gittim. Oradan da işe. Şimdi de vakit geçsin uyuyayım diye bekliyorum yoksa böyle erkenden yatınca gecenin bir yarısı uyanıveriyorum sabah yine kalkamıyorum. Eskiden çalışmazken benim gecem günüme karışırdı. Sabahlara kadar oturur sonra tüm gün uyurdum. Annem bana gece bekçiliği işi bulacaktı neredeyse.
Bu hafta yine yoğun bir hafta olacak. Mümkünse kırmızı kalp ve şu kadarcık bişey reklamı görmeden bir kaç saat geçirmek istiyorum.
evi elden geçirmek ve çöp ev olmaktan kurtarmak gerek. Tek kişi bir evi nasıl dağıtabilir anlamıyorum. Sanki kendi kendine bir organizma bölünerek çoğalıyor herşey.
Artık saatim geldi uyumaya gidiyorum. İyi geceler ve iyi haftalar herkese...

Dip not: Hafta sonu Bursa'ya gidiyoruz annemin Tayyare kültür merkezinde 17 Şubatta saat 14:00'de konuşması var. Eğer Bursa'da yaşayan ve gelmek isteyen olursa çok sevinirim.

6 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

Bizim ev de, çöp ev yapma uzmanı var. Gamsegamse. Onun odasına ben elim de poşetle giriyorum. Sen Bursa deyince ben Bursayı özledim. Bir dahaki sefere birlikte gidelim.
Dün gece erken yattım ben de , ma gece yarısı hortladım saçma salak bi film izledim. sabah yine erkenden uyandım. Tüm kahvaltı haberleriniz izledim. Biraz da gazetelere bakıp geri yatıcam. Öptüm seni

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

ev işi bitmeyen gittikçe çoğalan bir şey. içim daralıyor, sıkılıyorum. Her gün erteledikçe iş daha da büyüyor sanki. Çok sıkıcı çoook

carpediem dedi ki...

Uğur Mumcu'nun Kazım Karabekir Anlatıyor kitabını okuyorum şimdilerde Zeyacım...Tarihe malolmuş Doğu kumandanı Paşamızın anlattıklarını bilmek istedim...Çok güzel yazmış Uğur Mumcu,tarafsız bir şekilde anlatmış.Anneni ben de dinlemek isterim,dilerim şehrime gelir birgün...Annene sevgiler ve hürmetler...

Adsız dedi ki...

Merhaba,
yapmış olduğunuz kampanyaya,
verdiğiniz isim ve adrese gönderi yaptım.
kolinin içinde birinci ve ikinci basımı bulunan Atatürk ve Anadolu Ajansı isimli kitap Kültür Merkezinize hediyemizdir..
Sevgilerle
http://www.blogcu.com/balkahve

zeya dedi ki...

Lale Abla;
Bu yat kalk olayı ne güzel :):) Ben çok severim gazete oku uyu kalk TV karşısında uyu günlerini.Dün gece çınlattık kulaklarınızı :)

Esra;
Haklısın valla. Gittikçe büyüyorlar :)

Sevgili Beyaz Gelincik;
Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Annem yine il il geziyor bakarsınız programda sizin şehriniz vardır. En iyisi ben yazıların altına annem nerede noyu koyayım. Laf aramızda bazen ben de karıştırıyorum :):)

Sevgili Balkahve;

Çok teşekkür ederim desteğiniz için ve hediye kitaplarınız için.
Teslim alınınca size bilgi vereceğim. Sevgilerimle

velinkam dedi ki...

kalpli çiçekli böcekli reklamlar benimde canımı sıkıyor eskiden severdim lisedeyken falan şimdi gıcık geliyor :))
çöp evi temizlemeye bayılırım yardıma geleyim istersen :)))

öptümmmmmm....