28 Şubat 2008 Perşembe

Kartlar havada uçuşurken!

Dün meğerse derbi varmış. Ben dünyadan kopmuşum. Küçük futbol canavarı Metehan'ın önce Hala İspanyolca çalışalım mı diye telefon etmesi ve İspanyolca bahane Lig Tv şahane diyerek kapıdan içeri girmesi ile gerçek yüzüme vuruldu. Maç başladı ben göz ucuyla bakıyorum Metehan hararetle seyrediyor. Havada kartlar uçmaya başlayınca bende heyecanla seyretmeye başladım. Maç magazinsel boyut kazanınca seviyorum ben sanırım. Maçın bitiminde Metehan zeybek oynaya oynaya evine gitti. Bu arada büyük futbol canavarı kendini uykuya vermiş kendi evinde. Maç sonu ona ilişilmedi. Bu fenerbahçe kaderimle oynuyor farkında değil.
Etrafım futbol canavarlarınca sarılmış. Ama ben onların maç sonunda eğer kazandılarsa yüzlerindeki ifadeyi seviyorum. Bir de maç sırasında yaptığım yorumlara 7 den 70'e aynı şekilde kızıyorlar. Genlerinde var sanırım.
Pazar günkü maça Metehan Kentucy menü dahil rezervasyon yaptırdı, bir de sonrasında patlamış mısır istermiş.
Maç boyunca Metehan'a yenmenin yenilmenin önemli olmadığını, futboldan keyif almak gerektiği gibi öğütler veriyorum dırdır. Ben çekiyorum gelecek gelin çekmesin diye küçük yaştan bilinç altı yapıyorum. Ama hiç umru değil. Yeni bir canavar yetişiyor!!

11 yorum:

Goksu dedi ki...

Allaaaaah...futbol konusunda super kotuyumdur.Tv programlarinda ve maillerde bir sey oldugunu anliyorum ama kim kime naapmis cozemedim.

Metehan'i alan da oyle sevsin onu:)

Tanya's dedi ki...

Ah Zeyacım,

Ben kapadım o defteri..maçlar artık kaderim değil..metehan'ı yola getirecek biri olur heralde hehe

Moonish (moonsun) dedi ki...

Zeyam sen ogutlerine devam et, simdi duymaz gorunur ama ileri de ise yarar :))

Cocukla Cocuk dedi ki...

Benim eşim sayesinde haberim olur bu derbilerden ama Fulya'mız da fanatiktir takım konusunda.

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Ahhh Zeya almadan Vedatı bir daha bir düşün derim. Bizim evde bir canavar yetiştiriyorum. ÇArşamba günü kendileri yenilmelerine rağmen bir sevgi kelebeğiydi. Didemmm 25 yıl hahaha diye keyfine diyecek yoktu.

İşten izin alıp Borayı doktora götürme tekliflerime Biliyorsun ben izin alamıyorum , çok meşgulum diyerek geri çevrilirken BJKnın çarşamba gününkü maçı için saat 2 de işten çıkıldı.

Gençlik yıllarımı mecburi maç seyretmiş biri olarak nefret ediyorum maçlardan.

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

ben maç konusunda sansı dönenlerdenim :( eşim evlenmeden önce maçın Msini bilmezken şimdi yavaş yavaş bir maç delisi olmaya başladı :(

Sibel Bay dedi ki...

Önceden erkek çocuğu isterdim ama erkeklerle paylaşım içine girmenin hele ki ortak yaşamda zorluklarını düşündükçe doğru yolu buldum; kız çocukçu oldum:)Ama yine de Kentucy'e hayır demem hatta bi bilet alarak kendimden ortaya biraz ödünde katarak RE RE RE RA RA RA CİMBOMM ayy KENTUCKY sen yaşşaaa:))) Mmmm enfess haftasonları...

laleninbahcesi dedi ki...

Alsildi Metehan bizden. Yani cimbomlu. Bazen düşünürüm zaten futbol ve askerlik anıları olmasa ha bi de kadınlar. Erkekler kendi aralarında ne konuşurlardı acaba. Maçtan sonra Vedatı düşünemiyorum bile. Yalnız, bak maç mönüsü güzelmiş. Öptüm seni

Adsız dedi ki...

Offf Offffffff
İki fenerbahçeli var benim evimde
pek bir bağırtkan oluyor bunlar:))
bense aileden cimbomluyum
nasıl düştüm aralarına bilmiyorum
asil ve sessiz seviniyorum..
hey gidinin Efesi
Metehan bir cimbomlu olarak
dozunu bilir..sevgiyle
Re re re ra ra metehan sen çok yaşa..OLeyy
Evde bağıramadım burda bağırıyım bari...:)))Balkahve

zeya dedi ki...

Nalan;
Ben de hem bişey bilmem hem durmadan yorum yaparım :):):)

Tanya;
O defter bende hep açık :):):) Kapansın ister miyim bilmem :):):)

Moonsun;
Ben bilinç altından giriyorum bakalım ne olur :):):)

Çocuklaçocuk;
Keşke bende fanatik olsaydım hiç değilse işe yarardı bunca zaman :):):)

Ben Ona Resmen Aşığım;
Off yaa Didem geleceği görür gibi oldum :):):) Olsun biz onları böyle de seviyoruz di mi :):):)

Esra;
Demek ki benim için hala bir umut var belki iler de maçları takmayan biri olabilir. Bana bir umut verdin...

Sevgili Sibel;
Rezervasyon alırım ben kentucyli maça gel sen de:):)

Lale Abla;
Bilgisayar ve teknoloji konuşurlardı :):):) Maçtan sonrayı hiç sorma.

Balkahve;
Off sizin evi de istila etmişler demek :):) Onlar heryerde. Ben Beşiktaşlı olarak maç ortasında En büyük Beşiktaş diye bağırıp içeri kaçıyorum. Ama sizinkiler 2 kişi siz yapmayın gelin burada bağırın :):):)

Adsız dedi ki...

て.神様!彼が同じ女に一目惚れして三回! [url=http://www.christianlouboutin1989.com/%E3%83%AB%E3%83%96%E3%82%BF%E3%83%B3-%E3%82%A6%E3%82%A7%E3%83%83%E3%82%B8%E3%83%92%E3%83%3%83%AB-c-3.html]ルブタン ウェッジソール ヒール[/url] たくない、あの電文さんをめとりたいあなた ている男には完璧な女性になる、だから彼女 [url=http://www.christianlouboutin1989.com/%E3%83%AB%E3%83%96%E3%82%BF%E3%83%B3-%E3%82%A6%E3%82%A7%E3%83%83%E3%82%B8%E3%83%92%E3%83%3%83%AB-c-3.html]ルブタン ウェッジヒール 激安[/url] !」何人かの若者は愈愈そんなになっている 先行先を争う.あの獣と彼はどんなものが走 [url=http://www.christianlouboutin1989.com/%E3%83%AB%E3%83%96%E3%82%BF%E3%83%B3-%E3%83%91%E3%83%B3%E3%83%97%E3%82%B9-c-1.html]ルブタン パンプス[/url] い感じ消え無形、自分さえ自分でも不思議に