15 Şubat 2008 Cuma

Kar geliyormuş !

Kar alarmı nedeniyle bursa gezimiz iptal oldu. Bu sefer cidden kar geliyor galiba ki herkes alarma geçti. Ebru hep senin yüzünden. Kaç gündür kar diyip duruyorsun. Şöyle güzel bir yağsa her yer bembeyaz, ne güzel olur. Bursa iptal olunca hafta sonu bana kaldı.

Dün hiç sevgililer günü havasına girmemiştim. Evin kapısında bir torba aasılıydı annem ne bırakmış diye bakarken Suzi'nin harika muffinleri ve tuzluları olduğunu gördüm. Hem de muffinler kalplerle süslenmişti. Zıplayarak eve girdim. Birden sevgililer günü ruhumu sardı.

Vedatla yemek yedik, yılbaşında unuttuğumuz şampanyayı içtik. Ben şampanya patlatılırken stres oluyorum. O yüzden şarap gibi sessiz açtık. Gözüme gelecek hissinden olayın kutlamasına kaptıramıyorum kendimi.

Akşam Vedat gittikten sonra çayla ayılmaya çalıştım. Gece geç yatıp sabah erkenden zımba gibi kalktım. Power Plate'e gittim 9'da oradan da işe. 2 haftayı bitirdik sporda rekordan rekora koşuyorum.

İyi hafta sonları herkese! Bol karlı :)

ps: Kitap kampanyası ile ilgili desteğiniz için çok teşekkür ederim. Öyle yerlere ulaşmışız ki. Dün ilk kitapları elden teslim aldım. Yarın Kültür Merkezine gelenler varsa alacağım. Resimlerle birlikte tek tek duyuracağım. Hepinizi çok seviyorum.

6 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

kar gelse artık. İski yine tasarruf çağrısı yaptı. Susuz yaz kapıda bu gidişle.
Bu ara ben de başlamak istiyorum spora yeniden. Kilo vermesem de performansım artıyor. Hareketlerim çabuklaşıyor, daha az yoruluyorum. Ben kitapları Zuz a verdim. Eve götürdü.
Ben de çok korkarım şampanya açılırken, bir de etrafa saçılmasından huylanırım.Ebru gitmediğine göre , şu fırtınayaı atlatalım da , bir buluşma ayarlayalım. Sevgiyle

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevgililer gunun kutlu olsun Zeyam :)) Insallah kar yagar ama hayati da zorlastiracak cinsten yagmaz :)) Kucak dolusu sevgilerr :)

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Beğendiğine sevindim,afiyet olsun.Sevgiler...

Goksu dedi ki...

Istanbul'dayken , kar yagar yagmaz , tatil hayalleri kurmaya baslar, mogros'dan idik didik seyler stoklardim ki, evde hamini kukini gunu gecireyim:)

Ebru'nun isteklerinden korkmaya basladim, valla da gerceklesiyor:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

Kar yağsın ya, gerçi kayseride geçen seneye göre artış var ama türkiye ort. kötü.
Lale ablaya katılıyorum, spor canlandırıyor insanı, daha aktif oluyorsun. spora ara vermenin vicdan azabıyla yazıyorum bunları, devam Zeya.

velinkam dedi ki...

Yuuupppiiii yağddııı hemde ne yağmak :))

vallahi bu sene benim dileklerimin kabul edildiği sene mi olacak acabaa :)))))