25 Şubat 2008 Pazartesi

Haftasonu Haftasonu

Tüm pazar günü üst üste üst üste smallvile seyredince Vedat'ı Clark kendimi Lana zannetmeye başladım. Vedat'ın doğa üstü güçleri olduğunu görsem hiç şaşırmayacak kıvama geldim. Bu üstüste dizi seanslarını seviyorum. Beynim arkada bir yerde bilgileri çekmecelere yerleştirirken ben öylece ekrana bakıyorum.
Akşam Deniz ve Melisle buluştum sonra eve gelip el atmazsam belediyenin işe karışacağı mutfağı topladım. Dolap içlerini bile boşalttım. Şimdi sizlere bir sorum var, evinizde kaç tane tuzluk biberlik var.Ne olur sayın da söyleyin normalmiyim anormalmiyim anlayayım. Ben bilmeden koleksiyon yapıyormuşum galiba.
Cumartesi günü blogcu buluşması yaptık yine. Lale Abla Alkım'daki kavgamı kaçırdın. Sen beni terbiyeli bir kız olarak tanırken Zuz ve Ebru edepsiz halimle tanıştılar. Daha bir kaynaştık böylece. Bir de o melek kanatlarını almadım diye çok pişmanım. Fener'in yenilgisinden sonra melek sabrı verirdi belki bana :):)
Yeni bir haftaya başlıyoruz. Yine koş koş olacak. Power Plate'de 4. haftaya girdim. Sonuçtan memnunum bırakmak yok. Bir de sabahları yürüyüşe başlasam. İyi haftalar herkese...

23 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili zeya;
Tuzluk mevzusunda koptummm,
Ben bunu geçen yıl fark ettim epeyce bir kısmını çöpe attım
hiç kullanılmayan seramik tuzlukların çoğu hediye geliyor zaten.Hayır yani nasıl bir dürtüdür bu ev sahibine tuzluk hediye almak..Hala gülüyorum çok yaşayın emi...saymaya gidiyorum ben.
sevgiler :))))))))))))))) BALKAHVE

nergisce dedi ki...

aman birak daginik kalsin... :)bazen bu sloganla yola cikip keyif yapmak lazim, pazar günleri temizlik yapmaktan hic hoslanmam , nasil kiydin kendine pazar pazar hemde murfak temizligi ufff yani. tuzluga gelince bizde dört tane varmis misafirlik, günlük, iri delikli diye yola cikarak koleksiyon yapmaya bizde gidiyoruz herhalde... mutlu haftalar zeyacim

zeya dedi ki...

Sevgili Balkahve;
Sayabilirsem yazacağım sayısını. Öyle çoklar ki :):)

Sevgili Nergisce;
Pazar akşamına kıydım sadece bütün pazara değil :):) 4 mü iyi bir sayı.

Goksu dedi ki...

Ben de bayiliyorum dizi segrederken hayati topralmaya...Bir sene deli gibi , Friends segretmistim ard arda .Onlar arkadasim omustu benim gercekten.Bir de Cemberimde gul oya dizilerini segrederken , hayatta herkesin yaninda aglayamadigim seylere dizi bahanesi ile aglamistim:))

Offf bu arada cok kotu bir yarama bastin.Mutfak dolaplari...onlar kor kuyularim bu ara...biri o dolaplari bosaltip tekrar yerlestirse ne guzel olur...Tuzluklarim soyle kafadan sayarsam 8 tane galiba:)Ben de soyle oldu, annem sevmediklerini ve ablam kullanmadiklarini hediye edince benimkilerle birlikte 8 oldu:)

Cok guzel bir hafta diliyorum!

laleninbahcesi dedi ki...

ay o kavgayı nasıl kaçırdım ben. Hem niye Alkıma uğramadığıma şaştım sonra. Ne işim var sa ev de. Ha tost makinasına takılmıştı ya aklım.
Tuzluk mevzuna gelince , geçen yıl hepsini attım şimdi dört tane . Yani dört takım karabiberliği ile falan. Melek kanatları güzeldi de çok büyüktü. Ama Vedat üzülmesim GS de Kasımpaşaya yenildi dün akşam. Sinir oldum. Bu yorum mektup gibi uzayıp gitmeden gideyim ben.

laleninbahcesi dedi ki...

Unuttum yazmayı, Kadıköy Halk Eğitimde İspanyolca kursu varmış. Bu gün ona kaydoluyorum. Dezvantajı pazar sabahı dokuzda oluşu avantajı ücretsiz oluşu:))

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

sanırım bu temizlik pazar gününe kıyma olmuyor diziyle alakalı. Dizi izlerken o kadar hareketsiz kalıyoruz ki birden insan enerji patlaması yaşıyor gibime geliyor :)

bizde de 4 çeşit tuzluk var :) bazıları çok güzel ama bir o kadar kullanışsız oluyorlar. Doğrusunu bulana kadar da insan bir kaç tane almış oluyor :)

Adsız dedi ki...

tuzluklar bende de bol miktarda mevcut zeyam...ilk kez cafeye aldığım 8-9 farklı tuzlukla bu takıntımı farketmiştim-her masaya diye 8er adet+kırılırsa diye 2şer adet yedek derken koca bir koli olmuşlardı-cafe kapanırken kardeş,arkadaş diyerek dağttım ama hala var :)
h.sonu hava süperdi ama ben eve gelen gidene pasta,börek servisi yaptım sürekli...bugünü kendime ayırdım :)
iyi haftalar mucuks xxx
nurdan

Unknown dedi ki...

pes diyorum, bu kadar olmaz :) ablaşılan herkes bu fazla tuzluk-biberlikten muzdarip :) benim günlük kullanım için beğenip aldığım bir tane var, bir de porselen takımımın 2'şer tane, bir de günlük kullanım dışında depolamak amaçlı bir tane var, yani aslında evimde olması gereken 4 takım var. Ama nerdeee... Mutfaktaki çekmecelerimden birinde boşu boşuna bekleyen 4-5 takım daha var. Bunlar da hem bana hem de ablama zamanında hediye gelenler. Ben de arkadaşlarımı aynı duruma düşürmemek için bunları hediye olarak götürmüyorum. Böylelikle, hem kendimi hem de daha başka şeyleri muhafaza edebileceğim caanım çekmecemi feda ediyorum :))

Unknown dedi ki...

Haydaa..Dün mutfak dolaplarına el attım sildim falan. 4 tane tuzluk-biberlik takımı var iyimi?
Hiçbirini de atmaya kıyamadım.Hepsini biryerlerden almışız, ne düşündükse?

Tanya's dedi ki...

Zeyacım,
Tuzluk konusu malesef hastalık..aldıkca alasımı geliyor insanın...kombine dizi seyretme işini bende yapıyorum bazı bzı sevgili ile..taki diziyi uyuyana kadar hehe..Aaa bende vardı melek kantları..göndereydim.

Sabahları yürü..uyumA yürü..deli misin?YAT UYU YAHU..hhayt

angel dedi ki...

tuzluk&kapkaçak mevzuna hiç girmiyim ben geçenlerde yazı konusu yapmıştım desem yeterli sanırım:))
Gönlünce bi hafta diliyorum...

1m3g(...Gzm...) dedi ki...

teşekkür ederim..blogunuzu ziyaret etmemiştim ama şimdiden itibaren başlıyorum incelemeye...yorumunuz beni mutlu etti:)))...

Cocukla Cocuk dedi ki...

Kullanılan tuzluk 1 takım kullanılmayıp dolapları bekleyen 5 takım, herkeste var bir biriktirme.
alkımdaki tartışmayı merak ettik, münasebetsiz satıcı gerginliği mi yoksa?

Adsız dedi ki...

Hahhaha deli kuzum benim ya :) Kızım o hastalık bende de var bu yazmadığım günlerde dolap içi topladım ve Ömi'ye ayol bizim evde ne çok bıçak ve tuzluk var dedim evet saydım inanmazsan gel senlede sayalım çok eğlenceli. Anneme gitmeye hazırlanan tam 34 adet bıçak ve 8 adet tuzluk karabiberlik var. Bana kalan tuzluk seti ise sadece 6 yani 14 takım yuhh dedim kendime :) Hatta birde içlerini de üşenmeden doldurmuşum. Hediyede verilmez dalga geçer gibi param yetmedi de içini doldurup tuzluk seti aldım hesabı :)

Spordan güzel sonuçlar almana sevindim canım havalar da ısındı yürürsün bolca artık. Bu arada Akmar'da ne oldu bakayım :) Yaramazlık yapmamışsındır kesin haketmişlerdir.

Son not olarak da o papinin yanına uğur böcüğü eklemişsin masada yatma kuzum üşürsün :)

Haa birde işlerin feraklasın haber ver caddeye inerim içeriz yeriz oki doki. Kisses

Sibel Bay dedi ki...

Önce plates, sonra power plate destekli yosun ve tuz kürleri, yok olmadı sahilde yürüyüşleri dedim durdum kurdum da kurdum ama "tık" yok ben de:(( Girişim sıfır ve hiiç niyetli gözüküp detay sormayacağım sana da "cidden işe yarıyor mu!!" diye çünkü kendimden ümitsizim.
Anneme kalsa alırda alır mutfağa ıvır zıvır ki saklama kaplarımıza ve fincanlara eve gelip de gülmeyen yok. Tuzluk ve biberliği çift farzedersek sayısı sadece 3 tane hehehe(benim bildiğim).
Hımm acaba sende kaç tane!!!

zeya dedi ki...

Sevgili Nalan;
Dizileri bu yüzden seviyorum ben ama çok kaptırdım Vedat uçsa inanacak durumdayım :):):) Dolap içlerine başladık bakalım. Öpüyorum...

Lale Abla kaçırdın cadı halimi :):) Bu arada tost makinsi fişte miymiş? Bende saç düzleştiriciyi her sabah yerinden alıp başka yer ekoyuyorum bütün gün takmayayım fişte bıraktım diye. Melek kanatlarını hala istiyorum :):):)

Sevgili Esra;
Haklısın enerji patlaması olabilir. 4 tuzluk benim için son derece normal :):)

Sevgili Nurdan;
Benim kafe açacak kadar tuzluğum var :):):) Güneşin keyfini çıkart. Baban iyi mi? Geçmiş olsun tekrar.

Sevgili quentins;
herkesin var tuzluk takıntısı buradan mesaj verelim sakın birbirinize tuzluk hediye etmeyin diye :):)

Sevgili Evrim;
Mutfağa el atmak hep iyi gelir insan içini düzeltiyormuş gibi :):)
Tuzluklar evleri istila etmiş valla.

Tanyaaaa
Zaten sende gördüğümden beri istiyorum kanatları :):):)
Dizileri arka arka seyredince pek içine giriyorum ben şimdi sevgilim Clark Kent'e döndü ben de Lana'yım eskiden Lost'dan Jack sanıyordum onu :):):)

zeya dedi ki...

Sevgili Angel;
Tuzaluk ve biberlikler demek ki herkes bundan şikayetçi. Yalnız olmadığımı bilmek ne güzel :)

Sevgili Gizem;
4 'lü blogunuzu biliyorum ama bu aralar tembelim pek gelemiyorum :)
hoşgeldin sen de :):)

Sevgili Çocuklaçocuk;
Biriktiriyoruz hepimiz yaa. Ne olacak sonu :) Tartışma çok komikti :):):)

Sevgili Eda;
Benim sayımı geçemedin ama :):):)
Buluşalım özledim seni :) Hatta Suzan sen ben bir kahve içelim :):)

Sevgili Sibel;
Her spora gidişte zorla gidiyorum çıkarken iyi ki yapmışım diyorum. Bİraz zorla kendini :):) Çabalarsan sonuç mutlaka alınır.

yass dedi ki...

bızım evde sadece 2 tane tuzluk var.. tekı sızdırıyo uyuz bısı.. dıger saglam olan ıse klasık tuzluklardan cok sevıyorum onu.. ama kendıme ceyız alırken farkettım kı benımde ılerde tuzluk cılgınlıgım olabılır. cok seker seyler yapıyorlar napımm..

zeya dedi ki...

Sevgili Yass;
Sana bir tavsiyem var sakın kendine çeyiz olarak tuzluk, kahve fincan takımı ve küçük kase alma. Öyle çok hediye geliyor ki. Ben evlenince düşünemiyorum benim evin durumunu bendekiler, Vedattan gelecekler bir de hediyeler Mutfağı odalara yayarım :):):)

MAVİANNE dedi ki...

tuzluk biberlik almayı ben de çok severim
normalsin emin olabilirsin :)))
lale ile buluşmalarınızz ben de katılmak isterdim
ist. gelirsem mutlaka görüşmek isterim
sevgiler

uygarimizlahayat dedi ki...

Zeyacımmm normalsin merak etme, bende de sayısını bilmediğim kadar var ama hala almak istiyorum hehe, figürlü olanlar çok hoşuma gidiyor napayım, yaa bu arada yorumunu okurken dikkatimi çekti, ben evlenince demişsinde sen daha evli değilmiydin canım, yoksa ben mi yanlış algıladım yorumunu???öpüyorum sevgiyle kal...

zeya dedi ki...

Sevgili Mavianne;

İstanbul'a geldiğinizde mutlaka görüşelim :):) Yaşasın normalim :)

Sevgili Ugurbocegimleafiyetle;
Ben evli değilim henüz :):) Evlenirken buradan her türlü ayrıntıyı paylaşırım emin ol bayarım sizi . Uzun süredir Vedatla olduğum için evli zannetmiş olman normal bende kendimi öyle sanıyorum :):):):)