29 Ocak 2008 Salı

Islak Monitör, Feng Shui ve karda düşmek

Gece yağan kar pencere aralığından sızmış ve ofiste benim monitörümü yüzer hale getirmiş. Hatta sadece monitörle de kalmamış masamın üzerind eduran telefon, kalemlik ne varsa sular altında kalmış. Neyseki alt kat kuaför güçlü bir fön makinesi ile monitör ve telefon kurutuldu su alan kalemlik kurtarıldı ve herşey tıkır tıkır çalışmaya başladı. Ancak masam bugün pek bir lüks su yanında şırıl şırıl sesler eşliğinde.
Geçen gün Show Max'de Eda'nın katıldığı bir program vardı ya onda bir Feng Shui uzmanı kapıdan girince sağ karşı köşe kariyer para köşesidir oraya su akan havuz koymak lazım falan demişti. Bizim ki doğal havuz oldu acaba sayılır mı? Ayrıca yine aynı köşeye mor renkli birşeyler koymak gerekirmiş. Bu bilgiyi de vermeden geçmeyeyim.
ps: Yazının ortasına ekliyorum. Ben yine sağı solu karıştırmışım. Kapıdan girince sol karşı köşe para sağ karşı köşe aşk köşesiymiş. Ben aşkımı zenginleştirmeye çalışıyormuşum ama o da morla değil kırmızı ile olmalıymış :):):)
Sabah karlar altında evden çıktım. En korktuğum şey düşmektir. Hatta bir kar yağışında Vedatın beni tutmasına rağmen bir düşüşüm vardır ki Marks& Spencer'in çöpüne doğru anlatılmaz yaşanır. Bu yüzden iki dirhem kar yağsa ben evden çıkmamaya özen gösteririm.
Bu sabah tam düşerken kendimi havada yakaladığım için sırtım tutuldu. Kendimi nasıl kastıysam artık.
Herşeye rağmen 4 gözle kar yağmasını her tarafın pamuk pamuk olmasını bekliyorum. Karda keyifle yürüyüş yaparsam hiç kaymıyorum çünkü sadece işe gelirken oluyor bu :):):)

13 yorum:

♥ Suzi ♥ dedi ki...

İlk önce geçmiş olsun,neyseki bir tarafını kırmadın :))
Eda'nın programını bende seyrettim ve o günden beri mor bir kase arar dururum :)) Belki işe yarar,denemekte fayda var..
Bu arada,annen kurabiyesinden verdi,haberin olsun:))
Yorumun içinde teşekkürler...

Goksu dedi ki...

Bir cizmem var , pek sik sikirdim ama alti acaip kayiyor, onunla yeni leventte otururken kar yagdiginda sakat kalmadim ya bi daha kalmam herhalde....benim de en korktugum sey , karda buzda kaymaktir...Ay bak aklima simdi Hasan dagi tirmanisi donusunde butun koy bize bakarken , patadanak dusmem geldi:)Millet gulmustu, sen koca daga tirman, koye gelince dus diye:)

Feng Shui , burada Hintliler tarafindan acaip uygulaniyor, evlerine bir de dinazor koyuyorlar bereket getirsin diye.

Bu arada iyi atlatmissin, su baskinini, bilgisayarda gidebilirdi.Gecmis olsun:)

laleninbahcesi dedi ki...

geçmiş olsun. Ben su baskınından çok korkarım. Çok tecrübe ettik çünkü:))
Bu akşam capitolde sinemadan çıktım o kadar güzel yağıyordu ki. Uzun uzun yürümek geldi içimden. Ama başka bir programa yetişmek zorundaydım:)).
şimdi çok güleceksin. Ben o mor şeyi sol tarafa koymuştum.
Yaw görümcem yanlış söledi bana demek. Hemen yerini değiştireyim. Zira para dışarı akıyodu hep:)). Öptüm seni

zeya dedi ki...

Suzan;
Beğendin mi kurabiyeyi?

Nalan;
Benim düşmelerimde pek meşhurdur. Herkesten çok ben gülerim düştüğüme.

Lale Abla;

Şimdi kafam karıştı sağ mı sol mu. Ben zaten hep karıştırırım sağımı solumu. Sol du galibaa. :):):)

yass dedi ki...

en nefret ettıgım sey ıslanmıs defterler..sonra kabarması..gecmıs olsun...

keske kar yagsa su an ıstanbula lapa lapa yagıomus.. ankaraya bır yaıo sonra buza cekınce beter oluyor.. buzdan yurunmuyo.. yokusta oturdugumuz ıcın ben de muzdarıbımm katılıyotum:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

zeyacım o programı pür dikkat biz de izledik...feng shui ye gore kapıdan giriste karsı sol para köşesi aman dikkat edelim:))sevgielr bizden

Moonish (moonsun) dedi ki...

ZEYAm, Cok uzuldum, umarim simdi iyisindir :((
Sabah sabahta ofiste sana is cikmis ama bak Feng Shui'ye gore bir selalen olmus... :)) Sen cok yasa emi Zeyam :))

zeya dedi ki...

Sevgili Yass;
Neyseki sadece bilgisayar ve telefon ıslanmış bir de renkli kalemlerim. İyi ki ankara da değilim ben sürekli düşerdim :)

Sevgili Çocuklaçocuk;
Ben sağımı solumu hep karıştırırım zaten. Yine yapmışım :):)

Sevgili Moonsun;
Sabah beni çok mutlu ettin. Yazacağım zaten :):) Öpüyorum...

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Kurabiye çok güzeldi,evdekilerde bayıldı.

velinkam dedi ki...

yaa kar deme bana çok sinirliyim meteorolojiye dava açacağım hislerimle oynadılar :)) Ben hiç karda düşmedim yaa bir kere kayak yapmaya çalışırken yapıştım pistin ortasına ama o sayılmaz :)

Şu feng shui işini benimde çözmem lazım hem işe hem aşka ihtiyacım var :)) nedir bu mor kase durumu sağa sola ne koyacağım nereye kırmızı:)??:)

Adsız dedi ki...

Son kısım süper :) Gidesin yok ayacıkların bedenini yönetiyor bacım.

Marks&Spenser çöp kutusu olayına güldüm ya kesin enişte çekseydi bir kare ne matraktır eminim. Geçmiş olsun kuzum ama ben düşene çok gülerim. Kendim düşünce bile hatta :)

Yalnız o Feng Shui'ci abla hakkında bir kaç dedikodum olacak. Ay kadın nasıl varoştu inanamazsınız kızlar. Pazen eteğiyle reklam arasında ne yaptıysam sulandı ve kadındaki azime bakın. Çekimde izledin anımsarsın, ne istediysem oldu demişti, ee o kadar beleşciki abla olur tabii :) Sildi süpürdü hatun yanarım yanarım yaptığım takı malzemelerine verdiğim paraya değil basma güllü etekle takacağına yanarım :)

zeya dedi ki...

Ebru;
Şimdi eve veya odana girince sol karşı köşeye mor bir şey koyuyorsun para kariyer için sağ karşı köşeye ise kırmızı veya çift bişey koyuyorsun aşk için. Yİne karıştırdıysam mantık evliliği yapıp işine aşık olabilirsin hehehehe :):):):

Eda;
Ne istediyse oluyor muymuş cidden?
Ben sağı solu karıştırdım sadece kendime değil milletin d ehayatı karışacak :):):)
Bende düşene çok gülerim kendim düşünce daha çok gülerim.

Adsız dedi ki...

Valla sallamadıysa eğer oluyormuş işte :)